HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

22.09.2015.

Ovo je program 4. BalCannesa

Ovo je program 4. BalCannesa

One on One s Darkom Knezom, BalCannes Talk Show s grupom Laibach i PPP, '5 pravila modernog marketinga', 'Agencija uzvraća udarac', 'The Epica Showcase', paneli 'Girl Power' i 'Zaboravite sve što ste naučili'... Bogat marketinški program i ove će godine pratiti reviju BalCannes, koja se održava kao dio 8. Weekend Media Festivala u Rovinju.

U dvorani BalCannes će se tako multimedijalnim razgovorom s predsjednikom Uprave Konzuma Darkom Knezom predstaviti nove prakse trgovine 21. stoljeća, dok će projekcijom filma The Epica Showcase Mark Tungate prezentirati partnerske nagrade Epica Awards. U suradnji s Media Marketingom održat će se panel Girl Power o položaju žena u oglašivačkoj industriji, a potrebom 'odvikavanja' od starih načina korištenja medija bavit će se panel Zaboravite sve što ste naučili.

Darko Knez      Mark Tungate

Već su ranije najavljena predavanja 5 pravila modernog marketinga Ane Anđelić (Havas LuxHub) i Jane Savić-Rastovac (McCann Beograd) i Agencija uzvraća udarac Piera Polija (Havas Worldwide), kao i kontroverzni BalCannes Talk Show s članovima grupe Laibach, pod nazivom Od Laibacha do Pjongjanga. HURA-in format PPP [Pivo Poslije Programa] ponovit će se u Rovinju na intrigantnu temu Kraj digitalnih agencija?.

Ana Anđelić      Jana Savić Rastovac

Piero Poli      Aljoša Bagola

Laibach

BalCannes je i ove godine privukao velik interes reklamnih agencija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Svi prijavljeni radovi bit će prikazani u sklopu screening programa na Weekendu, a tijekom cijele godine bit će dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama, ove godine pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore.

Tweet