HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

11.10.2013.

BalCannes na SEMPL-u

BalCannes na SEMPL-u

Na nadolazećem SEMPL-u, seminaru medijskih trendova koji će se u Portorožu, Slovenija, održati od 28. do 29. 11. 2013. na temu Lead or let die, svi zainteresirani oglašivači i drugi koji nisu imali prilike pogledati presjek regionalnog agencijskog tržišta na Weekend Media Festivalu u Rovinju, moći će sudjelovati u BalCannes programu na SEMPL-u.

BalCannes pregled tržišta 6 zemalja regije u formi petominutnih prezentacija 25 najzanimljivijih radova u protekloj godini, održat će se u četvrtak 28. 11. 2013. u dvorani Mediteranea, u terminu od 10 do 12 sati na SEMPL-u u Sloveniji. Pozivamo sve oglašivače i druge koji na Weekend Media Festivalu nisu imali prilike pogledati BalCannes program,  da nam se pridruže na SEMPL-u i saznaju što im agencije iz regije nude te koja bi upravo njima mogla ponuditi najbolju marketinšku podršku. Program će moderirati Iva Biondić.

Organizatori festivala sudionicima BalCannesa omogućili su još jednu pogodnost – svi prijavitelji BalCannesa ostvaruju 50% popusta na prijavu jednog rada na SEMPLER natjecanju. Više informacija o prijavi radova, kategorijama, kriterijima i drugome saznajte na http://www.sempl.si/en/sempler-competition/categories-instructions

Tweet