HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

28.08.2014.

Regionalno povezivanje

Regionalno povezivanje

Vesna Beganović, Founder & CEO u agenciji Via Media, za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.

„Radujemo se BalCannesu koji za nas u Via Mediji predstavlja odličnu formu prezentacije radova. Prošle godine je jedan od naših radova ušao u 25 najboljih u SEE regionu, što je bila satisfakcija za tim jer osećaju da se rad agencije vrednuje i ceni. Sviđa nam se što ove godine ima dve nove kategorije za prijavu radova, vidi se da BalCannes prepoznaje stvarne izazove s kojim se agencije susreću na tržištu.

Posebna uloga BalCannesa je u regionalnom povezivanju, prepoznavanju prilike za saradnju i jačanju kreativnih potencijala regije. Za Via Mediju BalCannes predstavlja priliku da se oglašivači koje zanima regionalno tržište i implementacija kampanja na lokalnom tržištu bolje upoznaju sa našim radom. Razmenjujemo kreativne ideje, poslovna iskustava i imamo uvid u realizovane kampanje agencija iz regiona. Važno je i da klijenti mogu prepoznati da agencije “rade na sebi”, prate trendove i da im je stalo da prezentuju radove svojih klijenata. Klijenti imaju priliku saznati na koga mogu da računaju na lokalnim tržištima. Druženje i zabava samo su još neki od razloga zbog kojih volimo BalCannes i Rovinj.“

Članak je u cjelosti preuzet s portala Marketing mreža.

Tweet