HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

01.09.2012.

Prijavni rok za BalCannes produljen do 15. rujna

Prijavni rok za BalCannes produljen do 15. rujna

Kako bi imali prilike još bolje pripremili projekte za BalCannes, prijavni rok BalCannes revije produljen je sve do 15. rujna. Iskoristite ovu priliku na najbolji način, svrstajte se među najbolje agencije u regiji i omogućite brojnim klijentima da vas bolje upoznaju.

BalCannes revija reklamnih agencija prilika je agencijama da se s odabranim, najboljim projektima predstave oglašivačkoj sceni iz cijele jugoistočne Europe koja se već godinama okuplja na Wekend Media Festivalu u Rovinju (njihov popis pogledajte OVDJE). Tisućama posjetitelja Weekenda tako omogućavate da saznaju što znate i možete na BalCannes izložbi u sklopu koje će svi prijavljeni radovi biti prikazivani tokom cijelog trajanja festivala. Osim tog, 25 najzanimljivijih radova prema izboru novinara moći ćete osobno predstaviti na glavnoj pozornici u udarnom terminu festivala i biti dio jedinstvenog pregleda tržišta regije u posljednje dvije godine.

Prijave su otvorene do 15. rujna, a radove u obliku trominutnih videosažetaka možete prijaviti online putem OVDJE. Sve ostale informacije saznajte na balcannes.com.

Tweet