HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

10.06.2012.

Otvorene prijave za BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija

Otvorene prijave za BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija

HURA i Weekend Media Festival pozivaju reklamne agencije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore da ove godine u Rovinju predstave svoje najbolje projekte!

Već godinama, Weekend Media Festival okuplja oglašivače i medije iz cijele regije što je sjajna prilika za agencije da predstave svoje radove, a istovremeno prilika za oglašivače da se na jednom mjestu upoznaju s najboljom marketinškom praksom iz svih zemalja regije!

Balcannes je prilika da agencije iz regije, oglašivačima iz regije pokažu svoje najbolje projekte. Istovremeno, to je prilika za oglašivače da u kratkom roku i na jednom mjestu dobiju uvid u najbolju oglašivačku praksu na tržištima jugoistočne Europe.

Svi prijavljeni projekti bit će kontinuirano prikazivani za vrijeme cijelog festivala u posebnoj BalCannes dvorani na lokaciji. Ova izložba radova omogućit će vama i tisućama drugih sudionika festivala jedinstveni pregled i uvid u najbolje radove iz jugoistočne Europe.

Iako BalCannes nije primarno natjecateljskog karaktera, stručni žiri sastavljen od novinara specijaliziranih za oglasnu industriju iz svih država, odabrat će 25 najboljih projekata čiji će autori dobiti jedinstvenu priliku osobno ih predstaviti svim sudionicima Weekend Media Festivala u najboljem terminu, u glavnoj festivalskoj dvorani – a takva prilika se ne propušta!

Prijave će biti otvorene od 20. lipnja do 10. rujna 2012. godine, a prijaviti se mogu radovi i kampanje objavljeni više puta u jednom ili više različitih medija, u jednoj ili više zemalja u periodu od 10. svibnja 2010. do 1. svibnja 2012. godine.

Tweet