HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

09.08.2013.

Luka Duboković, BBDO: BalCannes pruža priliku agencijama i klijentima iz regije za suradnju

Luka Duboković, BBDO: BalCannes pruža priliku agencijama i klijentima iz regije za suradnju

Portal Marketing mreža ekskluzivno predstavlja specijal intervjua sa predstavnicima agencija, koje su prošle godine prijavile svoje radove na BalCannes, prvu regionalnu reviju kreativnosti održanu u okviru Weekend Media Festivala. Ovaj tjedan o BalCannesu za portal govori Luka Duboković, Managing Director u agenciji BBDO Zagreb.

Što vas je motiviralo da prijavite radove na prošlogodišnji BalCannes i što biste savjetovali onima koji to planiraju učiniti ove godine?
Motivirala nas je prilika da uporedimo kvalitetu radova s najboljim agencijama u regiji i prezentiramo ih potencijalnim klijentima.

Može li BalCannes, po Vašem mišljenju, utjecati na razvoj struke i tržište marketinških komunikacija u regiji?
BalCannes sigurno može osigurati veće šanse agencijama i klijentima iz regije da međusobno surađuju. Upravo mogućnost odabira najboljih agencija na tržištima, na kojima do tada nisu bila prisutna, sigurno podiže kvalitetu struke.

U kojem smjeru bi se, po Vašem mišljenju, BalCannes trebao razvijati u budućnosti?
Možda bi natjecateljski dio i način žiriranja trebao biti nešto transparentniji. Volio bih isto tako videti manje humanitarnih i pro bono kampanja, a više uspešnih projekata iz stvarnog biznisa. Na kraju, to je ono zašto se agencije i angažiraju od strane klijenata.
Članak je u cjelosti preuzet s portala Marketing mreža

Tweet