HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

01.09.2014.

Pitanje dana: Danas ističe rok za prijavu radova BalCannes - hoće li biti produžen?

Pitanje dana: Danas ističe rok za prijavu radova BalCannes - hoće li biti produžen?

Da! Produžili smo prijavni rok za tjedan dana, do 8.9.

Prijava je jednostavna i predaje se u obliku kratkog videosažetka tako da će svi po povratku s godišnjih odmora stići pripremiti svoje radove. Vjerujem da ove godine možemo očekivati više projekata iz pojedinih agencija budući da smo otvorili dvije nove kategorije na Yellow Pages stranicama i da su sve prijave nakon četvrte neograničeno besplatne, a agencijama će sigurno biti jako zanimljivo što konkuriraju za posebno priznanje Media Marketinga, za agenciju godine u regiji, što je titula s kojom bi se svaka rado pohvalila :)

Ekrem je uvijek isticao da je treća godina najvažnija, da se prema njoj da iščitati uspjeh projekta, a prema dosadašnjim najavama, čini mi se da bi ovogodišnji BalCannes mogao biti najbolji do sada. Jedva čekam vidjeti neka poznata lica u publici, a naravno i upoznati neka nova. Mislim da smo se kroz atmosferu BalCannesa kao ljudi upoznali, zbližili i povezali na jedan vrlo topao, ljudski i prijateljski način.

No da ne zaboravimo, imaju agencije na BalCannesu posla pa sve oglasivače pozivam da dođu pogledati sjajne agencije i zanimljiv pregled najbolje marketinške produkcije naše regije u ovoj godini. Za bilo koga tko djeluje u ovoj industriji možemo reći da je to opća kultura, nešto sto inspirira i zaista je preporučljivo pogledati. Vidimo se u Rovinju!

Pitanje dana s Dunjom Ivanom Ballon je u cjelosti preuzeto s portala Media Marketing.

Tweet