HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

01.06.2013.

Pokrenuta jedinstvena baza reklamnih agencija u regiji - BalCannes Yellow Pages

Pokrenuta jedinstvena baza reklamnih agencija u regiji - BalCannes Yellow Pages

BalCannes Yellow Pages zamišljena je kao revolucionarna baza putem koje oglašivači tijekom cijele godine mogu pretraživati agencije i njihove radove kako bi na što jednostavniji način mogli odabrati agenciju koja će im pružiti najbolju marketinšku podršku.

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival 1. lipnja 2013. pokrenuli su BalCannes Yellow Pages - balcannes.com,  jedinstvenu bazu reklamnih agencija i najboljih marketinških projekata iz šest zemalja regije.

"BalCannes Yellow Pages je svojevrsni online imenik reklamnih agencija putem kojeg oglašivači mogu pretraživati agencije i projekte kad god im to padne na pamet. Cijela ideja oko ovoga online pretraživanja odlična je prilika za oglašivače da dobiju uvid u najbolju agencijsku praksu na tržištima jugoistočne Europe, a agencijama je odlična prilika da se predstave postojećim i potencijalnim klijentima iz cijele regije." izjavio je Davor Bruketa, Bruketa&Žinić OM.

Balcannes Yellow Pages pokrenut je u sklopu Balcannesa -  revije najboljih reklamnih agencija iz regije, koja će se održati na predstojećem Weekend Media Festivalu u Rovinju. BalCannes Yellow Pages aktivan je cijele godine i uključuje samo radove i agencije prijavljene na BalCannes reviju.

Pretražite Yellow Pages na web adresi balcannes.com.

Tweet