HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

19.08.2012.

Davor Bruketa, Bruketa&Žinić OM: Na Weekend Media Festival dolaze svi oglašivači iz regije i BalCannes je prilika da im pokažemo što možemo i znamo.”

Davor Bruketa, Bruketa&Žinić OM: Na Weekend Media Festival dolaze svi oglašivači iz regije i BalCannes je prilika da im pokažemo što možemo i znamo.”

Davor Bruketa, Bruketa&Žinić OM o BalCannesu

Agencija Bruketa&Žinić OM će sudjelovati na BalCannesu na Weekend Media Festivalu i prijavit ćemo velik broj agencijskih projekata zato što je to jedino mjesto na kojem se okupljaju svi značajniji oglašivači iz cijele regije i želimo im pokazati što znamo raditi. BalCannes nije klasično advertising natjecanje zato što klijente manje zanima koga će kreativni direktori iz reklamnih agencija izabrati između sebe kao najboljega, nego ih više zanima da nađu agenciju koja će zadovoljavati njihove specifične potrebe.

Zato je BalCannes koncipiran više kao revija gdje će se moći pogledati najbolje od onoga što se događa u oglašavanju u cijeloj regiji, a gdje će novinari iz regije odabrati 20-ak po njima najzanimljivijih projekata koje će agencije moći i osobno prezentirati u glavnoj dvorani, u festivalskom prime time-u. Smatram kako je koncept BalCannesa mnogo zanimljiviji od klasičnih festivala kakvih u svijetu ima gomila, za razliku od mjesta koja su prilagođena potrebama klijenta. BalCannes je takvo mjesto koje nije osmišljeno za jačanje ega agencijskih ljudi, već je napravljeno prema potrebama naručitelja, oglašivača.“

Tweet