HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Vijesti

10.08.2012.

Sonja Dragojević, Velibor Zolak, Ivica Spasovski i drugi: Regija o BalCannesu

Sonja Dragojević, Velibor Zolak, Ivica Spasovski i drugi: Regija o BalCannesu

Neke od najistaknutijih predstavnika agencija iz regije pitali smo o BalCannesu:

Davor Bruketa (Bruketa&Žinić OM, Zagreb): U Rovinju se okupljaju gotovo svi važniji naručitelji iz regije. Mi idemo tamo da im pokažemo što sve znamo raditi.
 
Primož Pusar (Pristop, Ljubljana): Globalna standardizacija proizvoda i usluga sve više treba lokalno osmišljene i relevantne komunikacijske USP-ove. Budućnost komunikacije je tako neophodno u traženju lokalnog fokusa koji vuče iz okoline i vraća se s još više inspiracije, relevantnosti te potrošaču daje osjećaj da ga razumijemo i poštujemo. Zato mislimo da je BalCannes izvrsna ideja kako dijeliti iskustva, nadahnuća i znanje u komunikacijski tako kompleksnoj i raznolikoj regiji poput naše.
 
Sonja Dragojević (Leo Burnett, Beograd): Izuzetno nam je drago što je ideja zaživjela na Weekend Media Festivalu i što će se u okviru BalCannesa na jedinstven način okupiti kreativne ideje naše regije.
 
Velibor Zolak (AMC Communications, Budva): Bio sam u dilemi da li učestvovati na BalCannes-u – pošast ekonomske krize bitno nam je suzila kreativni prostor, a dolazimo iz male države i male ekonomije. Ipak, vjerujući da našim produktima ravnopravno sudjelujemo u najoštrijoj svjetskoj konkurenciji, pozitivno sam razrješio ovu ’hamletovsku’ dilemu. Uostalom, iza Revije stoje Weekend Media Festival i HURA. Za mene je i to dovoljan razlog da učestvujem i podržim ovaj projekat.
 
Ivica Spasovski (Idea Plus Communications, Skopje): Podržavamo BalCannes inicijativu kao odličan način da pokažemo svoj rad primarno među medijima i oglašivačima regije. BalCannes na regionalnom festivalu je kao predstavljanje vašeg rada bliskim prijateljima, i otvaranje ka vrlo iskrenim i direktnim komentarima. A to je prilika koja se ne propušta.

Vesna Beganović (Via Media, Sarajevo): BalCannes predstavlja priliku za upoznavanje klijenata s agencijama koje rade na lokalnim tržištima dok u isto vrijeme agencijama nudi nove mogućnosti i suradnju s drugim agencijama pri stvaranju koncepata za više tržišta. Ova revija mjesto je razmjene kretivne energije i znanja, ponajviše potencijal koji će potaknuti razvoj i suradnju.

Kako sudjelovati na BalCannesu saznajte OVDJE.

Tweet